Norgescupfinalen 1983

vb196 vb197 vb199

Dette finalespillet fant ifølge mitt negativark sted på Gjøvik. Nå er det dessverre slutt på fargebilder fra gamle dager, så da er vi tilbake til svart-hvitt. Ok?

Advertisements

3 thoughts on “Norgescupfinalen 1983

  1. Ihvertfall Ulriken. 1) Øyvind Takvam i blokk. Ivar Bakken og Kjell Randa på benken. 2) Øyvind Takvam i angrep. Gunnar Sunde dekker under. På benken Ole Jacob Sørensen, Kjell Randa, Arne-Geir Sannarnes – og – Ivar Bakken!. 3) Kjell Naas i angrep. Er motstander K-Oslo?

    • Tror ikke det er KFUM/Oslo, men har heller ikke noe alternativt forslag. Hvis det er KFUM, er det antagelig 2. laget deres (!!), for dette var vel året da KFUM 2 slo KFUM 1 i kretsfinalen i Oslo. Det var diskusjoner om 1. laget skulle stille i sluttspillet uansett, men det ble raskt stemt ned – og 2. laget var faktisk nesten like godt, med en god del spillere som kunne vært på 1. laget hvis de hadde “giddet”.

  2. I 1983 spilte Ulriken i den nest øverste divisjonen, dvs. 2. divisjon, og rykket først opp til toppdivisjonen et år senere. Våren 1983 var det Randaberg som greide opprykket. På Gjøvik ble Ulriken nr. 4, BK Tromsø tok sin tredje strake norgesmestertittel.
    Av spillerne Stein Atle ikke har nevnt, er det Ottar Reed Bugge som dekker opp ved siden av Gunnar, og opplegger på det tredje bildet er Per Erik Bjerke. Da er det en eller to som ikke er identifisert, og det er muligens Tor Widerøe. Når det gjelder motstanderne, har jeg ikke noe bedre forsleg enn Stein Atle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s