Hellerasten 1984

84 Hekke 3 84 Helle 2 84 Helle 4 84 Heller 1

Det er interessant å legge merke til hvor mange tilskuere som var til stede den gang. Nå var dette riktignok et toppoppgjør, mellom Hellerasten og BK Tromsø. Denne sesongen tok de hver sin tittel. Her er det mange kjente, også på tribunen. Den gang var det mer vanlig at spillerne fra andre klubber også overvar slike kamper. Jeg så en seriekamp sist helg, der var det bare mellom 20 og 30 tilskuere. På denne bakgrunnen er det jo ikke rart media ikke er særlig interessert…

Advertisements

7 thoughts on “Hellerasten 1984

 1. Jeg følger med bloggen din jeg… Keep up the good work!

  Arne-Morten Mobil 90151506

  > Den 17. des. 2013 kl. 18:47 skrev Volleyball i bilder : > > >

 2. Her var det mange gamle kjente. På bilde 1 ser vi opplegger Ole-Jørn Lundanes og Asbjørn Vølstad helt til høyre. Bilde 2 er igjen Ole-Jørn, samt Per Odd Bakke og Pål Wermåker. Bilde 3 må jo rammes inn. Sjølvaste Roald Bahr på gulvet i forsvar. Ikke hverdagskost:-). Bilde 4 ser vi Anders Stenvig i forsvar, og fra venstre på benken, Radar Løfsgård, Vidar Pederstad, Karsten Wallin, Rune Greverud, Pål Melbye og Roald. Ser også flere kjente på tribunen. Bla. hele familien Wallin og mange fra Kåffa. Mest fremtredende er vel Arno Moen i stripete genser på øverste rad.

  • Torgeir Vølstad (og ikke Asbjørn)? På tribunen har vi så vidt jeg kan se også “Dommer’n” (Thorleif) i første rekke rett bak Pål M. Tilskuer helt til høyre på bildet er Håkon Vatnebryn – opprinnelig Flesberg, men på den tida var han vel NTHI-spiller.

  • På bilde 2 er det vel Karsten Wallin og Vidar Pederstad på benken, og er det Ole Sørli helt i bildekanten til høyre (var han med så tidlig?). Mannen i hvitt må være Rune Skarbøvik, som da antagelig har dømt ferdig for dagen eller skal dømme neste kamp 🙂

 3. Skrev jeg Asbjørn? Mente selvfølgelig Torgeir. På bilde 2 er jeg enig at det likner på Ole Kristian Sørlie, men på den tiden var Ole i USA på universitetslaget Loyola Marymount (LA)….

 4. Hei Raymond. Er stadig innom jeg og men er dårlig til å gi kommentarer. Men gøy å følge med på det du legger ut! Godt nytt år!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s