Mer Hellerasten

84 helle Volda 2 84 helle Volda 3 84 helle Volda 4 84 helleVolda 1

også fordi Trygve er en trofast besøkende her, ikke bare fordi Hellerasten i denne perioden var i norgestoppen. Her ser vi dem i match mot KFUM  Volda. Også jon Ølnes og Thorleif Bjerke er blant de som hyppigst kommer innom her.

Advertisements

4 thoughts on “Mer Hellerasten

  1. Takk for det Raymond. Flere av Hellerastenspillerne er jo nevnt tidligere, men av “nye” ser vi Tom Hatlestad fremme ved nettet på bilde 1, og på benken sammen med en meget velkledd Arild Svendsen. Arild og hans kone var to aktive ildsjeler på Hellerasten på 70/80-tallet. Husker ikke like godt alle på Volda, men på bilde 3 er i alle fall Rune Humberseth og Dag Tore Hagen. Husker ikke navnet på sistemann. På siste bildet er brødrene Vølstad i form av Olav og Torgeir på hver sin side av nettet.

    • Siste Voldaspiller er Erling Bjørn Sørensen på bildene 1-3 – han som er for sein i blokk på bilde 1, og tydeligvis helt utspilt på bilde 2 🙂 Midtspiller i bilde 4 er Dag Tore Hagen igjen – før han konverterte til opplegger dette. Ellers Gunnar Syrrist som (ikke helt reglementert antrukket?) andredommer.

  2. Husker jeg møtte Erling Bjørn i kvartfinalen i dagligvarehandelens butikkturnering som gikk av stabelen i 1995/96. Han var fortsatt vrien å få has på i den tiden også! Karsten Wallin og undertegnede var hyret inn av Greverud Matsenter, mens flere andre elitespillere spilte for andre butikker. Finalen var mellom Greverud Matsenter og en ESSO bensinstasjon (?) hvor bl.a Ola Hestnes spilte. 1. premien var 8 dagers tur til Atlanta-OL med billetter til alle beachkampene og egne kostpenger, mens 2. premien var en Stimorol t-skjorte… :-). Tipp hvem som vant? 🙂 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s