Nettdueller

Å fotografere volleyball med Hasselblad var en utfordring. Det var èn fordel: jeg kunne holde kameraet lavt ved gulvet og fotografere oppover. Dermed hoppet alle høyere! Her fra en kamp i Sognshallen mellom Nyborg/Ulriken og KFUM Oslo.

vb519 copy vb520 copy

Advertisements

5 thoughts on “Nettdueller

 1. På Ulrikens lag i helhvitt er nr. 1 Tor Widerøe, nr. 4 Øivind Takvam, nr. 5 Jean-Luc Bauer, nr. 8 Jan Gaute Sannarnes, nr. 12 Stein Atle Lie, og i høyre billedkant på det første bildet ser vi Arne Geir Sannarnes. På Oslos lag mener jeg å gjenkjenne Gunnar Lindstøl, Tor Kanstad og Arno Moen på det første bildet.

 2. Og Harald Størseth på det andre bildet!!!
  Hoppet vi høyere før?? 🙂 Jean-Luc hadde 360 i smash-rekkevidde og 350 i blokk, såvidt jeg husker.
  Kuriøst er det kanskje at Jean-Lucs datter (Christina 197cm – født i Bergen) er en meget habil spiller (http://en.wikipedia.org/wiki/Christina_Bauer) og at Øyvind Takvams sønn (Andreas) også blir “utlending”.
  Og skal man tro det man finner på nettet har Andreas hele 365 i rekkevidde….
  Alt var ikke bedre før Raymnd! 🙂

 3. Jeg mener nok heller ikke at alt var bedre før, SALie, bare at ved å holde kameraet helt nede på gulvet er det lettere å få det til å se ut som at de hopper høyere.

  • Joda – skjønte det. Husker spesielt bildet av Cubanske Lapera (eller var det Martinez) der man omtrent kan lese skostørrelsen under skoen!
   Skjønner forresten at du strotrives med bildene tatt av beach – gode lysforhold, god utstyr og gode motiv, men hyggelig at du kapitulerer til glede for de mer antikvariske av oss og presenterer bilder med noe grovere oppløsning! 🙂

 4. KFUM-spilleren på bilde 2 (i tillegg til Tor K) er vel ikke Harald Størseth, men en annen Harald: (Skule) Vågen. David Cox dømmer ser det ut til.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s