KFUM Oslo mot BSI

Det er i alle fall hva jeg tror. Jeg har ingen indikasjoner på negativarket når dette bildet er tatt, men tipper rundt 1988. Eller hva mener dere?

vb580 copy vb586 copy vb587 X vb588 copy

Advertisements

5 thoughts on “KFUM Oslo mot BSI

  1. På BSI legger Jofrid Vølstad til Anne Johansen (tror jeg). Torgeir Tviberg sitter på trenerbenken, mens Svein Rørvik er interessert tilskuer. Lenger til høyre Vidar Eide og Rune Vigleik Øvrebø. Rundt 1988 kan nok stemme.

  2. Skal vi ta bilde nummer 2 med det samme, Raymond 🙂 Ingrid Aase Bahr i mottak med Nina Berg som dekning og Åse Strandbu helt til høyre. Hvem 9’eren er, vet jeg ikke.

    Blant tilskuerne Hans Arne Jacobsen (mangeårig ansatt i Oslo Volleyballkrets) og John Peter Garnes helt til venstre, og han som skimtes rett ved siden av Åse, må da være NVBFs gamle leder og æresmedlem John Framnes? Siri Øverjordet i hvitt ser nesten ut som hun er linjedommer, men kan ikke helt skjønne hvorfor hun skulle være det i en kamp mellom Kåffa og BSI….

  3. Bilde 3 Nina i mottak med litt uortodoks stil og igjen Åse og Ingrid (ved nettet). Ut fra dette bildet kan jeg gjette på at 9’ern er Kristin Eliassen, men 2’ern kjenner jeg ikke igjen. Arno Moen betjener poengtavla.

  4. Bilde 4 Ingrid i mottak med Nina skjult bak og Randi Holden Hoff som følger med. Og Siri (hvis det er henne) er faktisk linjedommer. En skjeggete Olav Tveit helt til venstre har tydeligvis sneket seg unna funksjonæroppgaver i denne kampen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s