About

Jeg har to blogger. Den andre er:  osloray.wordpress.com.
Dersom du ønsker å se alle de gamle postene om Volleyball Historie, kan du starte her:
http://osloray.wordpress.com/category/volleyball-historie/
Nederst på hver side finner du en knapp som fører deg til tidligere innlegg og fotografier.

Advertisements

5 thoughts on “About

 1. Jeg ryddet i kjelleren i dag – pensjonist som jeg er. Det ble rimnelig nostalgisk – det ene nummeret av Volleyballnytt etter det andre dukket opp. Det eldste fra 1971 – da redaksjonens adresse var 8010 Røstlandet. Og å måtte jeg få tak i Raymonds telefonnummer og ringe ham.

  Raymond – jeg husker da jeg fikk ære av å utnevne deg tilæresmedlem i NVBF at jeg sa om deg at “intet hjerte har noensinne banket varmere for norsk volleyball”. Og det står fortsatt ved lag!

  Denne siden – som jeg er inne på for første gang er noe av det viktigste vi har i norsk volleyball. Jeg bruker å si at ” den der ikke kjenner og respekterer historien vil ikke evne å styre i dag, eller å planlegge for fremtiden”.

  Dersom NVBF evner å bruke det materiale som Raymond presenterer som element i sin planlegging for fremtiden, så kan NVBF igjen bli en faktor som det tas hensyn til når fremtidens idrett skal prege fremtidens samfunn.

  Og i kveld skal jeg på volleyballtrening. Min sønn Jonas – med masse eliteserieerfaring er hovedtrener for et guttelag av 10 – 11 åringer. Ivrig spiller er mitt barnebarn Ørjan på 10 – og farfar er hjelpetrener. Å være tre generasjoner i hallen samlet om volleyballspillet – det er stort og jeg føler meg priviligert. En god venn av meg fra Serbia – Momo Milosevic – med en sønn som var opplegger slik som han i sine unge år – pleide å si om oss to at vi var “the privileged one” som fikk våre sønner til å elske den idretten vi selv hadde drevet. O hvor priviligert går det an å bli hvis Ørjan velger å satse på volleyball fremfor andr idretter.

  Men – takk Raymond for a du tar varepå historien vår som fundament for fremtidig utviklng av den idretten vi elsker.

  Jim Nerdal

 2. Hi!
  I’m contacting you from Peru.
  I’m working with the Association of Olympic Athletes of Peru, making a book in the 80 years of peruvian participation in the Olympic games and I got to your website and I would like to know if it is possible to use the images you have from the women volleyball match between Peru and Canada in Toronto 1976.
  I would really appreciate your help.
  Best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s